Antrenori

Antrenori

Ne mândrim cu echipa de antrenori Bamboo Fit Team, unde am investit reciproc încredere, devotament și performanță.

Antrenorii noștri vă pun la dispoziție cele mai complexe programe de personal training, pliate pe cele mai provocatoare idei de schimbare a stilului de viață, al trupului și al minții. Vorbim puțin și realizăm multe este motto-ul care ne ghidează activitățile în sală de fitness iar disciplină este cheia ce ne duce spre performanță continuă.

Fiecare antrenor în parte se bucură de un palmares impresionant de schimbări notabile pentru clienții care au decis să îi aleagă ca și susținere în procesul de reinventare a sinelui.

Cu mai puțină laudă și mai multe rezultate, Bamboo Fitness and Spa , vă recomandă echipa de antrenori definiți de caracter, profesionalism și prietenie.

Vino să faci cunoștință cu cei care îți pot schimba percepția despre corp, minte și suflet!

Țifoi Ciprian

Vezi profil

Țifoi Veronica

Vezi profil

Alexandra Rusu

Vezi profil

SPA

SPA

Destindere pentru mușchii solicitați și minte, relaxare desăvârșită, răsfăț al trupului și al spiritului – SPA-ul le întrunește pe toate.

Termenul care desemnează locația în care găsești toate acestea provine din limbă latină: Sanitas Per Aquam – Sapatate prin Apa. Imperiul român, a pus bazele acestui SPA, înființând printre primele centre de întreținere în care se folosea apa în folosul sănătății.

Bamboo Fitness & Spa s-a inspirat din obiceiurile românilor de demult, și a adus pentru tine locul de relaxare de care ai nevoie. Pășește în lumea zen-ului la centrul nostru SPA, și încărca-ți bateriile după o zi de muncă solicitantă. Susține sănătatea minții și a trupului!

Parcare

Parcare

Cu noi, grijile unui loc de parcare pe timpul antrenamentelor, au dispărut.

Te poți antrena în liniște, știind că la noi ai locul de parcare asigurat.

Sală de fitness Bamboo dispune de parcare proprie, etajata, gratuită pentru clienți pentru un interval de 3 ore, pentru că tu să beneficiezi de tot confortul.